fbpx
RestaurantChic | Clasamentul celor mai bune topping-uri de pizza
Unul dintre cele mai bune lucruri despre pizza este că poți folosi orice topping. Poți experimenta cu ingrediente sau poți consulta unele dintre combinațiile clasice de mai jos.
topping pizza
16344
post-template-default,single,single-post,postid-16344,single-format-standard,cookies-not-set,qode-restaurant-1.0.2,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,transparent_content,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive
topping pizza

Clasamentul celor mai bune topping-uri de pizza

Tuturor le place pizza. Este un adevăr universal!! Putem dezbate ce țară a inventat pizza, dar nu putem nega că este una dintre cele mai iubite și gustoase preparate din întreaga lume.

Dar, de ce nu ți-ar place aceste triunghiuri divine și delicioase?

Este gustarea perfectă. Combinația dintr-o crustă crocantă, acoperită cu sos savuros și ascunsă sub un munte de brânză mozzarella. Și asta fără să ne gândim la gamă nesfârșită de topping-uri pe care le puteți pregăti pentru a crea o gustare pe placul tuturor.

Chiar și cei mai pretențioși adoră o pizza simplă cu brânză. Cu toate acestea, pentru gurmanzii aventuroși, pizza este un experiment fără sfârșit.

Pizza este atât de bună și are atât de multe arome, tipuri, soiuri și combinații diferite, încât întotdeauna va exista ceva pentru toată lumea.

Totul începe cu blatul și o mulțime de opțiuni: lipie, blat subțire, grâu integral, crustă umplută, pâine franceză și lista continuă.

Urmează sosul și, chiar dacă sosurile roșii sunt iconice, sosurile albe, pesto, sosurile pentru grătar și alte creații pot stabili baza pentru pizza. Și în final, toppingurile. Încep de obicei, cu un tip de brânză, dar de acolo, poți îngrămădui orice îți dorește inima. Unele topping-uri pot crea dispute dacă să existe pe un blat sau nu (ahem, ananas), în timp ce altele sunt iubite universal. Acestea sunt cele mai bune și cele mai populare toppinguri pentru pizza.

 

Cele mai bune topping-uri pentru pizza sunt, desigur, subiective.

 

Mulți preferă să rămână pe tărâmul tradiției și clasicului – ardei gras, cârnați, măsline, salam, ciuperci, busuioc proaspăt și orice altceva putem considera ca fiind potrivit lângă un sos roșu și a unei pizza cu mozzarella.

Unul dintre cele mai bune lucruri despre pizza este că poți folosi orice topping. Poți experimenta cu ingrediente sau poți consulta unele dintre combinațiile clasice de mai jos.

Topping-uri atemporale încât au devin iconice la propriu.

 

Topping Margherita – origini, creată pentru o regină

Margherita este mama tuturor pizza. Această pizza în stil napolitan are crustă subțire, sos de roșii proaspăt, brânză mozzarella și doar câteva frunze de busuioc. Topping-ul unei Margherita este mereu simplu, dar are puterea de a fi cu adevărat sublim, într-un mod în care puține alte topping-uri pot fi.

 

Topping Quattro Stagioni -4 tipuri de pizza într-unul perfect pentru familiile cu gusturi diferite

Pizza Quattro Stagioni este una dintre cele mai bune pizze cu baza de sos de roșii, oregano. Este împărțită în mod tradițional în patru secțiuni, fiecare având propriile ingrediente pentru a reprezenta patru anotimpuri. Anghinare, ciuperci, măsline negre și prosciutto cotto (șuncă) împrăștiate peste sosul de roșii și mozzarella, apoi coapte la perfecțiune, pe blatul crocant.

 

Topping pizza Hawai- ananasul și șunca fac combinația perfectă dulce / savuroasă pentru o pizza

 

Pizza Hawai clasică este controversată de la sine deoarece combină într-un mod neașteptat sosul de roșii, brânza, șunca gătită și ananasul. De ce este o „clasică modernă„ plăcută de mulți – începe cu o crusta pizza și se termină cu un strat de șuncă crocantă. Este sărată, dulce, cheesy și incontestabil delicioasă!

 

Topping Pizza Con tonno

 

Pizza cu ton clasică poate fi găsită literalmente în orice pizzerie și este preferata multor persoane cărora le place să mănânce pește. Pe lângă ton și sosul de roșii de bază, acesta include de obicei felii de ceapă, mozzarella oregano și busuioc, deși se pot adăuga și alte legume precum ardeii, porumb și chiar măsline. Unii pot găsi aroma puternică, dar sunt și cei care adoră această pizza!

 

Quatro Formaggi

Celebra Quatro Formaggi sau pizza cu patru tipuri brânzeturi ar trebui să fie cu siguranță o pizza pe care ar trebui să o încercați cel puțin o dată în viață. Pe lângă sosul de roșii de bază, crusta crocantă este acoperită cu mozzarella cremoasă, Gorgonzola delicată, parmezan puternic și cașcaval Gouda, creând cea mai minunată combinație de pâine și brânză pe care o puteți imagina. Desigur, alegerea brânzeturilor poate varia în funcție de regiuni și preferințe personale, ricotta și parmezanul fiind cei mai populari „înlocuitori”. Ierburile aromatice și măslinele negre sunt binevenite, pentru un adevărat deliciu, în special pentru vegetarieni.

Cauți cea mai bună pizza din oraș?

Sună la Pizzeria Chic,  +40 372 976 190!  Livrăm acasă cea mai bună pizza din Târgu Cărbunești, proaspăt coaptă pe vatră și ambalată delicios. Îți vor plăcea ingredientele proaspete, colorate și condimentele aromate de Chic, precum și livrarea promptă a pizzei și topping-urile fierbinți.