fbpx
RestaurantChic | Cel mai proaspăt și delicios desert de vară
Cum se sfârșește o masă de vară între prieteni? Cu un desert de sezon proaspăt, delicios și bineînțeles fresh!
desert de vara
16338
post-template-default,single,single-post,postid-16338,single-format-standard,cookies-not-set,qode-restaurant-1.0.2,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,transparent_content,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive
panna cotta desert proaspat

Cel mai proaspăt și delicios desert de vară

Răsfață-te cu un desert dulce și fresh!

Zilele de vară necesită deserturi ușoare, fără coacere. Dacă poftești la un desert delicios și cremos, panna cotta este modalitatea perfectă de a te relaxa și de a învinge căldura dintr-o zi toridă de vară!

Este o budincă italiană de smântană dulce cu fructe tipică regiunii Piemonte. Panna cotta înseamnă „cremă gătită” în italiană. Include puține ingrediente și este practic un amestec de smântână dulce, zahăr și vanilie. Se adaugă gelatină pentru a lega amestecul și pentru a crea o consistență asemănătoare cu a unei creme. Atunci când este pregătită corect, textura sa este netedă ca satinul. În ciuda consistenței smântânei dulci, acest deliciu este perfect ca un desert ușor, nu prea dulce după o masă grea.

Una dintre cele mai bune metode de a savura desertul în lunile călduroase de vară este cu fructe! Ușoare și dulci natural, bucătarul nostru adoră să încorporeze fructele în deserturi. Panna cotta, decorată cu sos de fructe de pădure și încoronat cu frunze de mentă devine deliciul perfect!

Dacă te-ai săturat să mănânci prăjituri cu ciocolată sau înghețată, încearcă un desert proaspăt și delicios, servit după o masă gustoasă la Restaurant Chic!

O cremă deosebită de mătăsoasă, poate fi considerată întotdeauna desertul potrivit – indiferent dacă organizezi o petrecere aniversară sau o seară cu prietenii, este fără gluten, perfectă pentru cei cu alergii, si poate fi chiar și vegană.

Turnată într-un borcan – sau mai simplu, servit în cupă – are atât un aer de „acasă”, cât și o austeritate rafinată, ceea ce îl face un partener ideal pentru o gamă largă și somptuoasă de garnituri, de la ciocolată dulce, fructe până la sosul de caramel.

Și nu uita: nu rata șansa de a savura un desert la Restaurantul Chic! Panna cotta cu fructe de pădure este cel mai bun mod de a încheia o masă perfectă de vară!