fbpx
RestaurantChic | Cele mai bune trei motive pentru rezerva o masă la Restaurantul Chic
Când ți-e foame, dă-ți întâlnire cu prietenii și hai la noi! Vei găsii un loc deosebit unde poți petrece câteva ore într-o atmosferă plăcută și pur românească, având pe masă ta bucate domneşti care îți vor rămâne întipărite în simțuri!
rezervare restaurant, mancare buna Târgu Cărbunești
16330
post-template-default,single,single-post,postid-16330,single-format-standard,cookies-not-set,qode-restaurant-1.0.2,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,transparent_content,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive
rezerva o masă la Restaurantul Chic

Cele mai bune trei motive pentru rezerva o masă la Restaurantul Chic

Când ți-e foame, dă-ți întâlnire cu prietenii și hai la noi! Vei găsii un loc deosebit  unde poți petrece câteva ore într-o atmosferă plăcută și pur românească, având pe masă ta bucate domneşti care îți vor rămâne întipărite în simțuri!

 

 Îți spunem doar atât tentația e mare pentru că cea mai bună mâncare din zonă o găsești doar cu o rezervare la Restaurant Chic!!

Un pahar cu vin și o porție de cotlet de berbecuț la grătar cu mămăliguță este tot ce ai nevoie după o zi de muncă sau o săptămână grea!

Ce-i mai bun ca o bucată de carne suculentă friptă la gratar, salate proaspete, ciorbe și supe gătite cu multă dragoste ca la mama acasă și preparate exclusiviste din cea mai bună carne de vită???

Preparatele restaurantului nostru îți oferă posibilitatea de a încerca ceva nou și gătit de către un bucătar experimentat, adus pe masă ta exact cum este menit să fie servit. Tot ce iese din bucătăria restaurantului Chic este gătit cu mare dragoste folosind doar ingrediente de calitate proaspete.

Nu ne crede pe cuvant ! Vino să-ți satisfaci poftele de gurmand și să descoperi savoarea preparetelor din meniul restaurantului nostru!

Este nevoie de mai mult de a atât pentru a te motiva să ieșii și să te bucurii de un răsfăț gastronomic la Restaurantul Chic în Târgu Cărbunești???

 

 Zero minute petrecute în bucătărie, nicio farfurie în chiuvetă!

Când nu ai chef de gătești sau cauți acea atmosferă prietenoasă în care să te întinzii la povești cu prietenii, în timp ce împărțiți același „Platou de Brânzeturi” sau „mizilicul românesc”, Restaurantul Chic este ideal!

Pregătim grătarul în locul tău!

Muncești din greu, ai avut o zi lungă și meriți o pauză. De ce ai mai mult de lucru prin murdărirea bucătăriei cu vase și mirosuri neplăcute? Chiar dacă te bucurii de gătit, cu toții avem nevoie relaxare. Uneori o masă la restaurant poate reaprinde o pasiune pentru gătit, primind inspirația pentru a încerca noi feluri de mâncare acasă.

Meniul este foarte generos, ai la dispoziție atât de multe opțiuni, inclusiv meniu la  mic dejun pentru acele dimineți târzii și preparate care te vor surpinde în mod plăcut chiar și în zilele când ești la dietă.

 

Ești oaspetele nostru de onoare! Vei găsii mereu oameni energici și 100 % pasionați de ceea ce fac!

Un restaurant bun are întotdeauna o echipă profesionistă, un personal harnic și amabil, care se angajează să facă totul pentru ca tu să te bucurii de o servire rapidă iar experiența culinară să fie excepțională!

Oricând dorești să mănânci ceva bun în Târgu Cărbunești cu o servire impecabilă, rezervă cu încredere o masă la noi. Ne întâmpinăm clienții cu drag și evident cu preparat delicioase care îți vor încânta stomacul!

 

Mâncarea bună aduce oamenii împreună!! Te așteptăm să te convingi singur!