fbpx
RestaurantChic | Restaurant Chic Târgu Cărbunești – Cand ti-e foame știi unde ne găsești
Restaurant Chic Târgu Cărbunești
16316
post-template-default,single,single-post,postid-16316,single-format-standard,cookies-not-set,qode-restaurant-1.0.2,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,transparent_content,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive
Restaurant Chic Târgu Cărbunești

Restaurant Chic Târgu Cărbunești – Cand ti-e foame știi unde ne găsești

Dacă ești în trecere prin Târgu Cărbunești și cauți un loc în care să mănânci bine, atunci te așteptăm la Restaurant Chic! Meniu cu specific românesc, preparate gustoase pe săturate și prețuri convenabile!

Plăcerea gătitului românesc este sărbătorită cu un meniu inspirat din rețetele tradiționale, iar mâncărurile sunt concepute să aibă un stil familial. Care să îți amintească de gustul mâncărurilor ca la mama acasa.

Așa că dacă ai o zi încărcată și vrei să te relaxezi cu prietenii la un pahar de vin acompaniat de un mușchiulet de vițel îți venim în ajutor.

Restaurantul Chic este singurul loc din Târgu Cărbunești unde carnea-i pregătită regește, platourile tradiționale sunt servite în porții generoase, iar ciorbele gustoase și proaspete.

Restaurant Chic. Tradiția la farfurie a preparatelor din carne de porc

Poți savura o porție de coaste cu sos barbeque sau o tochitură de porc cu mămăliguță iar simțurile tale vor fi răsfățate cu arome uimitoare și intense, într-un cadru tradițional. Poți încerca și cârnați țărănești afumați la cuptor, carnea la garniță, pentru a-ți umple masa cu gustul de odinioară. Cina este delicioasă când alegi costa de porc garnisita cu cartofi țărănești. Ciolanul cu fasole potolește foamea de lup a românului. Și încă nu am întâlnit vreun client să îl vorbească de rău. Totul ar fi incomplet dacă nu ați savura și o muratură bună. Pentru că trebuie să fii român să poți aprecia o salata de murături asortate.

Grătarul Restaurantului Chic sfârâie și răspândește mirosul și altor preparate.

 

Restaurant Chic. Preparate din pui de îți lingi degetele

13 preparate din carne de pui și înca 3 din carne de curcan te așteaptă în meniul restaurantului nostru. Ne place puiul, și nu ne mulțumim să servim doar un piept de pui cu cartofi prăjiți. Pe lângă saramura țărănească de pui, avem rețete venite din vechime, ospropelul de pui și tocănița țărăneasca de pui amândoua însoțite de o mămăliguță caldă! Deși suntem îndrăgostiți de mâncarea românească nu ezităm să gătim preparate de pe alte meleagurile. Maeștrii bucătari gătesc pieptul de curcan cu sos gorgonzola proaspăt și delicios, perfect pentru masa ta de prânz.

La Restaurant Chic Târgu Cărbunești poți savura un ospăț din carne de miel, la cuptor cu legume, supe și ciorbe care îți vor amintii de gustul fantastic al meselor pregătite acasă la mama.

 

Întregul meniu al Restaurantului Chic îl poți vedea aici. Avem bunătățuri pentru a mulțumii toate gusturile.

Ce mai astepți, te așteptăm să ne treci pragul!

Și dacă frigiderul îți este gol sau spălatul vaselor este un stres îți punem livra și acasă!