fbpx
RestaurantChic | Când ți-e foame și nu ai chef de gătit Pizza Margherita te salvează!
pizza
16311
post-template-default,single,single-post,postid-16311,single-format-standard,cookies-not-set,qode-restaurant-1.0.2,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,transparent_content,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive
Pizza Chic carbunesti

Când ți-e foame și nu ai chef de gătit Pizza Margherita te salvează!

Pizza este o mâncare pe care aproape toată lumea o iubește. Cum să nu o iubești? Blat pufos și crocant, brânză din belșug, sos sănătos și topping-uri de îți lasă gura apă.
Indiferent dacă o savurați într-o pizzerie într-o sâmbătă noapte sau o comandați acasa într-o seară cu prietenii, toată lumea iubește pizza. Iar în pizzeria Chic pizza este făcută din ingrediente proaspete și coaptă pe vatră cu foc de lemne.

Cea mai cunoscută și iubită pizza

Margherita este și astăzi cea mai populară pizza, poate pentru că este simplă, ușoară și gustoasă. Poate pentru că ceea ce este puțin este și perfect perfect: aluat bine crescut, mozzarella savuroasă, sos de roșii ușor, un bun ulei de măsline extra virgin și busuioc proaspăt.

Povestea unui gust clasic de pizza

Se spune că Raffaele Esposito, cel mai bun pizzaiolo din secolul al XIX-lea, a pregătit în cinstea reginei Margherita trei tipuri de pizza. Se pare că regina s-a îndrăgostit de sosul de roșii, de mozzarella și frunzele proaspete de busuioc.
Reginei i-a plăcut atât de mult încât a trimis complimente scrise și mulțumiri lui Esposito. Ca rezultat al acestei experiențe, bucătarul napoletan a dat numele reginei, noii sale creații culinară. De atunci, în toată lumea se numește: “Pizza Margherita”.
Ce este clar este că pizza Margherita este un deliciu, în ciuda trecerii anilor și a inovațiilor gastronomice. Încă continuă să farmece pe toată lumea cu gustul său autentic.

Pizza Chic – Nimic fancy doar o pizza foate bună

Pizza noastră Margherita poate să nu fie atestată de italieni, dar respectă tradiția și folosește cele mai bune ingrediente. Preparată cu ingrediente simple și proaspete: aluat de bază, roșii, mozzarella, busuioc proaspăt și ulei de măsline.
Dacă ai poftă de o pizza delicioasă, cu blat pufos și subțire, rumenit în cuptorul cu lemne te așteptăm la Pizzeria Chic, Târgu Cărbunești, str. Trandafirilor nr. 92.
Pentru a te bucura de prospețimea sosului de roșii și gustul deosebit al mozzarellei facem livrări și la domiciliu.